• Gratis verzending v.a. €65,-
  • Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis!
  • 30 dagen gratis retourrecht

Retourneren

Herroepen van de overeenkomst
Je mag de goederen terug sturen binnen 30 dagen na de dag waarop jij (of een door jou aangewezen derde) geleverd hebt gekregen.
Om het herroepingsrecht uit te oefenen moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring per mail of per post op de hoogte stellen van het herroepen van de overeenkomst.

Gevolgen van de herroeping
Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het herroepen van de overeenkomst aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele en onbeschadigde verpakking.
Je ontvangt binnen 14 dagen na herroepen de orderkosten van ons terug, inclusief leveringskosten (maximaal op basis van de goedkoopste standaard levering).
Wij mogen met terugbetaling wachten tot wij de goederen hebben teruggekregen of je hebt aangetoond dat de goederen zijn teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.
Wij betalen je terug met dezelfde betaalmethode als waarmee de oorspronkelijke transactie is verricht, tenzij uitdrukkelijk anders afgesproken.
Voor terugbetalingen zullen geen kosten in rekening worden gebracht. 

De kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening.

Je bent wel aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen, die het gevolg is van gebruik van de goederen, iets dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. 

Retouradres
Petduka
p/a Active Ants
Zeelandhaven 6 
3433 PL Nieuwegein
Nederland

Wettelijke Garantie
Bij de aankoop van een product heb je altijd een wettelijke garantie. Dit betekent dat je recht hebt op een goed product. De wettelijke garantie betekent dat je altijd recht heeft op een goed product. Als een product niet deugt, heb je recht op gratis reparatie, een nieuw product of teruggave van het aankoopbedrag. Er is geen wettelijke garantietermijn in Nederland. Dit is omdat het ene product langer mee gaat dan het andere.

Is het probleem met het product je eigen schuld?
Dan heb je geen recht op gratis reparatie, een nieuw product of teruggave van het aankoopbedrag. Heb je het product normaal gebruikt maar is het gewoon versleten? Ook dan heb je ook geen recht op gratis reparatie.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »