• Gratis verzending v.a. €65,-
  • Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis!
  • 30 dagen gratis retourrecht
Kat
Kat €31,20
Vanaf:
€31,20
  • Bestel 2 voor €30,58 per stuk en bespaar 2%
  • Bestel 3 voor €29,95 per stuk en bespaar 4%
  • Bestel 6 voor €29,33 per stuk en bespaar 6%
  • 30 dagen gratis retourrecht
  • Spaarpunten sparen bij iedere bestelling!
Informatie

Seresto band Kat ter bestrijding van vlooien en diverse tekensoorten bij de kat.

  • Vlooien: Ctenocephalides felis (kattenvlo)
  • Teken: Ixodes ricinus, Rhipicephalus turanicus

Beschermt ook de directe omgeving van het dier tegen ontwikkeling van vlooienlarven.Het product kan gebruikt worden als deel van een behandelingstrategie tegen vlooienallergiedermatitis (VAD).Blijft werkzaam tegen vlooien en teken gedurende maximaal 8 maanden.

Fabrikant Bayer Healthcare, Animal Health
Merk Seresto
Doeldier Kat
Leeftijd Pup, Kitten, Jong, Volwassen, Senior
Toedieningswijze Halsband
Indicatie Vlooien, Teken
Contra indicaties Niet gebruiken bij kittens jonger dan 10 weken.
Dosering

Een halsband per kat om te bevestigen rond de nek. Uitsluitend voor uitwendig gebruik. De halsband dient continu gedragen te worden.De werkzaamheid tegen vlooien en teken start direct na het aanbrengen van de band en houdt tot 8 maanden aan.De halsband kan het best worden aangebracht voor het begin van het vlooien- of tekenseizoen.    Zie verder op de bijsluiter 'aanwijzingen voor een juiste toediening'.

Samenstelling

Een grijze geurloze halsband van 38 cm (12,5 g) bevat 1,25 g imidacloprid en 0,56 g flumethrine als werkzame bestanddelen.

Bijwerkingen

Tijdens de eerste dagen na het aanbrengen incidenteel lichte jeuk en/of roodheid.Licht haarverlies en milde huidreacties, in zeldzame gevallen lichte depressie, verandering van de voedselinname, speekselvloed, braken en diarree.Verschijnselen verdwijnen doorgaans binnen 1 tot 2 weken zonder dat de halsband hoeft te worden verwijderd.Allergische contactdermatitis kan voorkomen bij overgevoelige dieren. Soms kan het tijdelijk verwijderen van de halsband aangewezen zijn, totdat de symptomen verdwenen zijn.Zorg ervoor dat de halsband niet te strak zit, vooral bij groeiende dieren.

Waarschuwingen

Buiten het bereik van kinderen bewaren.Vasthechting van individuele teken na de behandeling valt niet uit te sluiten.Het gebruik van het product wordt niet aanbevolen bij drachtige of lacterende poezen.Langdurig en intens contact met water, evenals intensief wassen met shampoo dient te worden vermeden.In het onwaarschijnlijke geval dat een dier de halsband zou opeten, kunnen er lichte maagdarmklachten (bv. zachte ontlasting) optreden.Voorkom contact met de halsband, in het bijzonder door kinderen.Na het aanbrengen van de halsband de handen wassen met koud water.Zie verder de bijsluiter.

Hier getoonde informatie is vaak een samenvatting van de bijsluiter.Raadpleeg voor gebruik de volledige bijsluiter van het product.U kunt deze ook online bekijken op Fidin Online Repertorium
Product reviews Seresto Kat
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »