• Gratis verzending v.a. €65,-
  • Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis!
  • 30 dagen gratis retourrecht
Hond
Hond €37,90

Seresto Hond

Vanaf:
€37,90
  • Bestel 2 voor €37,14 per stuk en bespaar 2%
  • Bestel 3 voor €36,38 per stuk en bespaar 4%
  • Bestel 6 voor €35,63 per stuk en bespaar 6%
  • 30 dagen gratis retourrecht
  • Spaarpunten sparen bij iedere bestelling!
Informatie

Seresto halsband Hond ter bestrijding van vlooien en diverse tekensoorten en bijtende luizen bij de hond.

  • Vlooien: Ctenocephalides canis (hondenvlo), Ctenocephalides felis (kattenvlo)
  • Teken: Ixodes ricinus, Rhipicephalus sanguineus, Dermacentor reticulatus
  • Bijtende luizen: Trichodectes canis

Beschermt ook de directe omgeving van het dier tegen ontwikkeling van vlooienlarven.Het product kan gebruikt worden als deel van een behandelingstrategie tegen vlooienallergiedermatitis (VAD).Blijft werkzaam tegen teken en vlooien gedurende maximaal 8 maanden.

Fabrikant Bayer Healthcare, Animal Health
Merk Seresto
Doeldier Hond
Leeftijd Jong, Volwassen, Senior
Toedieningswijze Halsband
Indicatie Vlooien, Teken, Luizen
Contra indicaties Niet gebruiken bij puppies jongen dan 7 weken.
Dosering

Honden van meer dan 8 kg krijgen één halsband van 70 cm langKleine honden tot en met 8 kg lichaamsgewicht krijgen één halsband van 38 cm lang.Een halsband per dier om te bevestigen rond de nek. Uitsluitend voor uitwendig gebruik. De halsband dient continu gedragen te worden.De werkzaamheid tegen vlooien en teken start direct na het aanbrengen van de band en houdt tot 8 maanden aan.De halsband kan het best worden aangebracht voor het begin van het vlooien- of tekenseizoen.    Zie verder op de bijsluiter 'aanwijzingen voor een juiste toediening'.

Samenstelling

Bevat als werkzame stof:Seresto band Hond klein 38 cm (12,5 g) bevat 1,25 g imidacloprid en 0,56 g flumethrine.Seresto band Hond groot 70 cm (45 g) bevat 4,5 g imidacloprid en 2,03 g flumethrine.

Bijwerkingen

Tijdens de eerste dagen na het aanbrengen incidenteel lichte jeuk en/of roodheid.Licht haarverlies en milde huidreacties, deze verdwijnen doorgaans binnen 1 tot 2 weken zonder dat de halsband hoeft te worden verwijderd.Soms kan het tijdelijk verwijderen van de halsband aangewezen zijn, totdat de symptomen verdwenen zijn.Zorg ervoor dat de halsband niet te strak zit.

Waarschuwingen

Buiten het bereik van kinderen bewaren.Vasthechting van individuele teken na de behandeling valt niet uit te sluiten.Het gebruik van het product wordt niet aanbevolen bij drachtige of lacterende teven.Langdurig en intens contact met water, evenals intensief wassen met shampoo dient te worden vermeden.In het onwaarschijnlijke geval dat een dier de halsband zou opeten, kunnen er lichte maagdarmklachten (bv. zachte ontlasting) optreden.Voorkom contact met de halsband, in het bijzonder door kinderen.Na het aanbrengen van de halsband de handen wassen met koud water.Zie verder de bijsluiter.

Hier getoonde informatie is vaak een samenvatting van de bijsluiter.Raadpleeg voor gebruik de volledige bijsluiter van het product.U kunt deze ook online bekijken op Fidin Online Repertorium
Product reviews Seresto Hond
10 / 10
Marianne De Clercq 23 April 2017

Graag zou ik willen weten of seresto in belgie kan geleverd worden

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »