• Gratis verzending v.a. €65,-
  • Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis!
  • 30 dagen gratis retourrecht
Prescr Diet Feline y/d
Prescr Diet Feline y/d €49,76

Hill's Prescr Diet Feline y/d

Vanaf:
€49,76
  • Bestel 2 voor €48,76 per stuk en bespaar 2%
  • Bestel 3 voor €47,77 per stuk en bespaar 4%
  • 30 dagen gratis retourrecht
  • Spaarpunten sparen bij iedere bestelling!
Informatie

Prescription Diet Feline y/d voor de kat.Aanbevolen bij:

  • De nutritionele ondersteuning van katten met hyperthyroïdie
Complete lekkere dagelijkse voeding.Deskundigen bevelen aan om te stoppen met het geven van de medicatie alvorens met Feline y/d te starten.De meeste katten schakelen over naar volledige Feline y/d voeding over een periode van 7 dagen, bij sommige katten kan het weken duren.De hyperthyroïde patiënt mag alleen volledig Feline y/d, omdat de jodiumopname uit andere voedingsbronnen - zoals snacks en andere voedingen - de effectiviteit van Feline y/d kan verminderen.Op lange termijn is elke 6 maanden een controle gewenst. Katten met gelijktijdig voorkomende ziekten dienen nauwkeurig en regelmatiger gecontroleerd te worden.Verkrijgbaar als droogvoer en natvoer.
Fabrikant Hill's Pet Nutrition
Merk Hill's
Doeldier Kat
Leeftijd Jong, Volwassen, Senior
Doeldier Dieetvoeding
Indicatie Schildklier
Contra indicaties

Kittens, drachtige of zogende poezen.

Dosering Afhankelijk van het lichaamsgewicht, zie verpakking of www.hillsproducts.com.
Samenstelling Zie verpakking of www.hillsproducts.com.
Bijwerkingen
Waarschuwingen

De producten van Hill's Prescription Diet werden specifiek ontwikkeld voor gebruik na diagnose door en onder begeleiding van een dierenarts.Door het aankopen van dit product, bevestigt u hetvolgede:

  • Uw huisdier werd onderzocht door een dierenarts, welke op basis van zijn diagnose het gebruik van dit product heeft aanbevolen. 
  • U heeft begrepen en bent akkoord dat u minstens om de 6 maanden het advies dient in te winnen van uw dierenarts met betrekking tot het gebruik van dit product door uw huisdier. U kunt daarom maximaal 5 verpakkingen van een Presciption Diet per keer bestellen.
  • U heeft begrepen en bent akkoord dat, indien de toestand van uw huisdier op enige manier zou verslechteren, u onmiddellijk het advies van uw dierenarts dient in te winnen.

Hier getoonde informatie is vaak een samenvatting van de bijsluiter.Raadpleeg voor gebruik de volledige bijsluiter van het product.U kunt deze meestal online bekijken op de website van de fabrikant of importeur.Zie www.hillsproducts.com.

Product reviews Hill's Prescr Diet Feline y/d
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »