• Gratis verzending v.a. €65,-
  • Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis!
  • 30 dagen gratis retourrecht
DUO Spot-on Cat
DUO Spot-on Cat €21,80

Effipro DUO Spot-on Cat

Vanaf:
€21,80
  • 30 dagen gratis retourrecht
  • Spaarpunten sparen bij iedere bestelling!
Informatie

Effipro DUO Spot-on Kat voor de preventie en behandeling van vlooien en teken bij katten en ter  voorkoming van vermenigvuldiging van vlooien in de omgeving.

Fabrikant Virbac
Merk Effipro
Doeldier Kat
Leeftijd Jong, Volwassen, Senior
Toedieningswijze Spot-on Pipet
Indicatie Vlooien: voor de behandeling en preventie van vlooienbesmetting op de kat gedurende 5 weken. Preventie van de vermenigvuldiging van vlooien in de omgeving door het voorkomen van de ontwikkeling van volwassen vlooien uit vlooieneitjes gedurende 12 weken. Kan gebruikt worden als onderdeel van een behandeling tegen vlooien allergische dermatitis.
Teken: behandeling van tekeninfestaties (Ixodes ricinus en Rhipicephalus turanicus) gedurende 1 week.
Contra indicaties Niet gebruiken bij konijnen
Dosering Katten van 1-6 kg: één pipet van Effipro DUO Spot-on Kat < 6 kg.
Katten zwaarder dan 6 kg: 1 pipet van Effipro DUO Spot-on Kat > 6 kg  of met 2 pipetten van Effipro DUO Spot-on Kat < 6 kg.
Niet herhalen binnen 4 weken na toediening.
Samenstelling Bevat als werkzame stoffen een combinatie van fipronil en pyriproxyfen, een insectengroeiremmer (IGR).
Fipronil doodt vlooien en teken, pyriproxyfen verstoort de vloencyclus doordat de ontwikkeling van onvolwassen stadia wordt voorkomen.
Bijwerkingen Op de toedieningsplaats kunnen voorbijgaande huidreacties optreden, algehele jeuk of kaalheid wordt soms gezien. In zeer zeldzame gevallen overvloedig speekselen, reversibele neurologische symptomen (hyperesthesia, depressie, nerveuze verschijnselen), ademhalingsproblemen of braken.
Waarschuwingen Vasthechting van individuele teken kan optreden. Studies bij drachtige en zogende poezen zijn niet uitgevoerd.
De veiligheid van het diergeneesmiddel is niet bewezen bij kittens jonger dan 10 weken en/of lichter dan 1 kg lichaamsgewicht.

Hier getoonde informatie is vaak een samenvatting van de bijsluiter. Raadpleeg voor gebruik de volledige bijsluiter van het product.
Product reviews Effipro DUO Spot-on Cat
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »