• Gratis verzending v.a. €65,-
  • Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis!
  • 30 dagen gratis retourrecht

Frontline

5
Categorieën
Sorteer op:

Frontline Combo

Frontline Combo is het ideale middel als u uw huisdier met één behandeling van vlooien én teken af wilt helpen. Een vervelende besmetting met vlooien, teken of bijtende luizen is zó verholpen. Met het handige spot-on pipet druppelt u Frontline Combo in de nek van uw hond of kat. Niet alleen helpt u uw huisdier eenvoudig van de bestaande plaag af, het middel voorkomt ook nog eens nieuwe besmettingen gedurende 8 weken. Dit komt door het toegevoegde middel (S)-methopreen, dat ook de onvolwassen vlo doodt.

De juiste dosering voor elke hond of kat

Frontline Combo biedt voor elke hond of kat de optimale dosering. Voor katten kunt u eigenlijk vrijwel altijd Frontline Combo Kat gebruiken. Honden verschillen echter vaak dermate in lichaamsgewicht, dat Frontline Combo hiervoor verschillende varianten aanbiedt. Deze varianten houden stuk voor stuk rekening met het lichaamsgewicht van uw hond in de dosering van de werkzame stoffen fipronil en (S)-methopreen. Voor een best mogelijke dosering houdt u de volgende verdeling aan:

  • 2-10 kg lichaamsgewicht:    Frontline Combo Hond S (1x 0,67 ml)
  • 10-20 kg lichaamsgewicht: Frontline Combo Hond M (1x 1,34 ml)
  • 20-40 kg lichaamsgewicht:  Frontline Combo Hond L (1x 2,68 ml)
  • 40-60 kg lichaamsgewicht:  Frontline Combo Hond XL (1x 4,0 ml)

Waarschuwingen bij gebruik van Frontline Combo 

Het gebruik van Frontline Combo wordt afgeraden bij puppy’s of kittens jonger dan 8 weken. U hoeft zich geen zorgen te maken als uw dier in aanraking komt met water: de werking van Frontline Combo wordt niet verkort bij blootstelling aan water, mits dit niet binnen 2 dagen na toediening plaatsvindt. Bij het oplikken van Frontline Combo kan overmatig speekselen voorkomen: dit is niet schadelijk voor uw dier en stopt binnen korte tijd weer. Wilt u uw huisdier opnieuw behandelen met Frontline Combo? Zorg er dan altijd voor dat er minstens 4 weken tussen de behandelingen zit.

Frontline Spot-On

Met Frontline Spot-on bent u verzekerd van een effectieve behandeling van vlooien, teken en bijtende luizen bij uw huisdier. Niet alleen helpt het uw huisdier van aanwezige vlooien of teken af, het helpt ook nog eens tegen nieuwe besmettingen. Met één behandeling is uw dier 4 weken vlooienvrij en 2 weken vrij van teken. Met de gebruiksvriendelijke spot-on pipetten druppelt u de substantie eenvoudig in de nek van uw kat of hond; deze zal hier nauwelijks iets van merken. In een handomdraai is uw dier weer verlost van die vervelende insecten 

Frontline Spray

Frontline Spray bevat de werkzame stof fipronil, welke alle aanwezige vlooien op uw hond of kat binnen 24 uur doodt! En doordat het product niet of nauwelijks opgenomen wordt in de bloedbaan, hoeven vlooien niet eerst te bijten alvorens deze zullen afsterven. De spray is daarnaast ook effectief tegen teken en luizen en beschikbaar voor zowel uw hond als uw kat.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »