• Gratis verzending v.a. €65,-
  • Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis!
  • 30 dagen gratis retourrecht

Advantage

2
Categorieën
Sorteer op:

Met Advantage vlooienmiddelen biedt u uw hond of kat de beste bescherming tegen vervelende vlooien. Niet alleen bestrijdt dit middel de aanwezige vlooien, het beschermt uw dier ook nog eens 4 weken tegen een nieuwe vlooienbesmetting. Het spot-on pipet helpt u dit middel eenvoudig toe te dienen; één druppel Advantage in de nek van uw kat of hond en ze zijn weer wekenlang beschermd tegen vlooien.

Wanneer kan ik Advantage veilig gebruiken?

U kunt Advantage veilig gebruiken bij kittens en pups ouder dan 8 weken. Let er wel op dat u de afgemeten dosering gebruikt voor uw kat of hond. Dit garandeert een optimale werking van het middel en voorkomt irritaties. Als bekend is dat uw kat of hond overgevoelig is voor Advantage, wordt het gebruik van dit middel afgeraden. U kunt dan andere vlooienmiddelen als Bolfo Gold proberen. Raadpleeg bij twijfel altijd uw dierenarts.

Aandachtspunten bij gebruik van Advantage

Bij het aanbrengen van Advantage is het slim om uw huisdier niet aan de plek van toedienen te laten likken; dit kan een tijdelijke overmatige speekselproductie teweeg brengen. Dit is echter niet schadelijk en verdwijnt vanzelf weer. Voor een optimale vlooienbestrijding wordt naast een behandeling van uw dier zelf, ook de behandeling van de directe omgeving aangeraden. Hiervoor kunt u een omgevingsspray als Bolfo Fleegard of Indoor-X gebruiken.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »